ANUNȚ

 

PRIMĂRIA COMUNEI ACĂȚARI, cu sediul în com. Acățari, nr. 214, organizează concurs pentru ocuparea posturilor temporar vacante de:

-     Conducător autospecială în cadrul Biroului SVSU Acățari

-     Conducător auto - Combartiment dezvoltare publică

-     referent 1A - Birou financiar contabil

-     tehnician cadastru - Compartiment fond funciar

 

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Comunei Acățari, com. Acățari nr.214, astfel: proba scrisă – 11.06.2014 ora 10,00; interviu (proba orală) – 13.06.2014 ora 13,00.

 

     a) are cetăţenia română, și domiciliul în România;

    b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;

    c) are vârsta de minimum 18 ani împliniți;

    d) are capacitate deplină de exerciţiu;

    e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;

    f) îndeplineşte condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs;

    g) nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

 

Data limită pentru depunerea dosarelor de candidat: 6 iunie 2014, ora 13,00.

 

Detalii referitoare la conținutul dosarelor se pot cere în scris, telefonic sau personal la biroul financiar contabil și resurse umane.